Pc Reperatie Twente Logo
ma. – vr. 09:00 – 18:00
za. 10:00 – 17:00

Reparatie Service

Werkt je  mobiel, tablet of computer niet meer naar behoren en wil je dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Of heb je simpelweg een vraag? We helpen je altijd verder. Je kunt altijd bij ons terecht voor reparatie, zowel binnen- als buiten de garantie. We repareren je toestel volgens de hoogste kwaliteitsnormen. 

Wij zijn er voor je, ook als je de deur niet uit kan of wil. Wij repareren je apparaat snel, met originele onderdelen en volgens strikte richtlijnen om jou en onze technici te in deze tijd te beschermen.

Hoe meld ik mijn reparatie aan?

Telefonisch via 074-7850071
Contactformulier op onze site.

Klaar terwijl u wacht (30 min services)

Heeft u het scherm kapot van uw Iphone , Ipad Wij hebben een ervaren technische dienst 24/7 per week voor u klaar. Als u wilt langskomen, kunt u een afspraak maken voor uw reparatie of een gratis onderzoek naar het probleem. Vul het contactformulier in of maak een afspraak met onze klantenservice via 074-7850071. Wij verwelkomen u dan graag op de afgesproken tijd.

✓ Klaar-terwijl-u-wacht, onder het genot van een kopje verse koffie is uw iphone binnen 30 minuten klaar
✓ Vakkundige en snelle reparatie
✓ Duidelijk en eerlijk advies
✓ 6 maanden garantie
✓ Geen onderzoekskosten

Garanties

Bij Pc Reparatie Twente staan we in voor een goede service , dus ook een goede garantie en dit willen onze klanten kunnen garanderen.

U krijgt eerlijk advies en (vooraf) een helder inzicht in de kosten.
Het onderzoek is gratis.
Wij helpen u razendsnel. Bij Pc Reparatie Twente is uw telefoon meestal binnen 30 minuten en uw tablet binnen 1 uur gerepareerd.
Als u uw toestel opstuurt of op laat halen, sturen we het binnen 24 uur (na ontvangt) gerepareerd retour.
Onze technici zijn vakbekwaam, up-to-date, secuur en snel. Ze weten wat ze doen.
U krijgt standaard 6 maand garantie op de reparatie en het nieuwe onderdeel.
U hoeft niet bang te zijn bij een schermreparatie voor uw data, deze blijft behouden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 074-7850071 of info@pcreparatietwente.nl

Hoe verzend ik mijn reparatie


Stap 1 : Verpak het defecte toestel samen met het reparatieformulier in een goed beschermde envelop of doos.
Stap 2 : Vergeet niet het retouradres te vermelden
Stap 3 : Noteer het adres van ons bedrijf op de verpakking:
Stap 4 : Breng het pakketje naar het postkantoor en stuur het aangetekend naar ons toe.
Stap 5 : Binnen 24 uur heeft u het pakketje weer thuis.

U kunt het pakketje sturen naar :
Pc Reparatie Twente
Wemenstraat 26
7551 EX Hengelo (OV)

Klaar-terwijl-u-wacht service

Pc Reparatie Twente heeft een klaar-terwijl-u-wacht service.

Onder het genot van een kopje thee of koffie word uw telefoon gerepareerd Zo is een iPhone, smartphone, iPad of tablet bij ons in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. U kunt altijd bij ons binnelopen zonder afspraak , onze mensen zijn u graag van dienst. De meeste reparatie`s zijn binnen 30 minuten klaar, uitzonderingen zoals bv waterschade nagelaten. U kunt dus altijd langskomen met of zonder afspraak. Liever een afspraak maken? Bel of mail ons dan even zodat we een afspraak kunnen inplannen op een dag en tijd dat dit u het beste uitkomt of vul het contactformulier op onze site in, dan bellen wij u!

Laptop, mac en pc reparatie`s zijn vaak binnen 24 uur klaar, dit ligt een beetje aan welke reparatie wij moeten uitvoeren, maar de meeste onderdelen hebben wij standaard op voorraad zodat wij u snel en vakkundig kunnen helpen.

Schermen vervangen voor laptops zijn vaak binnen 15 minuten klaar en ook hier geld , onder het genot van een kopje koffie word uw laptopscherm vervangen en binnen 15 minuten is uw laptop weer als nieuw!

Reparatie laten ophalen, hoe werkt dat?

Wilt u dat wij uw toestel, laptop of MacBook laten ophalen? Dan is dat ook geen enkel probleem. We zorgen ervoor dat POST NL het pakketje bij u thuis of op uw werk ophaalt op een tijd en dag dat dit u het beste uitkomt.. U krijgt vooraf een mail waarin staat wanneer u de postbode precies kunt verwachten.

Indien u het reparatie plannen en versturen formulier invult, nemen wij eerst contact met u op om alles door te nemen, zodat u er zeker van bent dat wij het ook goede retouradres hebben ontvangen voor het terugsturen (smartphone`s en tablets binnen 24 uur) van uw product.

Wat kost een reparatie?

Pc Reparatie Twente geeft u vooraf alvorens wij tot een reparatie overgaan eerst een prijsopgave.
Wij onderzoeken eerst gratis, dan bellen wij onze klanten om een prijsindicatie te geven en pas op het moment dat u een akkoord geeft gaan wij over tot reparatie.

U bent dus niets verplicht!

Mocht u besluiten niet over te gaan tot reparatie betaald u enkel alleen de verzendkosten indien het artikel terug gestuurd moet worden.