Pc Reperatie Twente Logo
ma. – vr. 09:00 – 18:00
za. 10:00 – 14:00

Reparatie Services

Tablet Reparatie.

Wil je dat je Tablet snel weer te gebruiken is bel dan met PC Reparatie Twente BV De meest voorkomende reparaties zijn een kapot glas of lcd scherm, hij laad niet meer op of u heeft problemen met de accu van, welk merk dan ook, Ipad-Samsung-Asus-Microsoft of HP. Wilt u dat wij zorgen voor een vakkundige reparatie? Neem dan z.s.m contact met u op en wij streven ernaar om uw Tablet binnen 1 uur te voorzien van een reparatie en u weer snel, blij en tevreden naar huis kunt.

Smartphone - Gsm reparatie

Met spoed op zoek naar een Smartphone/GSM reparatie? Kunt u uw telefoon eigenlijk niet missen en is het daarom van belang dat we daar snel aan werken? We zorgen ervoor dat u uw telefoon binnen no time weer in orde is. Maak een afspraak met 074-3492708 of stuur een mailtje of vul het contact formulier in . Zonder afspraak binnenlopen is natuurlijk altijd mogelijk u bent van harte welkom. Binnen 30 minuten is uw telefoon weer als nieuw.

Laptop Reparatie.

Wij voeren de reparatie aan uw laptop snel en voordelig. Breng uw Laptop voor reparatie weg en u bent snel weer online! Wij voeren de laptop reparatie in korte tijd uit vaak binnen 24 uur is uw laptop weer als nieuw. Eerst volgt er een gratis onderzoek,daarna nemen we contact met u op en mag een vrijblijvende beslissing nemen of u wilt overgaan tot reparatie. U bent niks verplicht!. De meest voorkomende problemen zijn een gebroken scherm, toetsenbord vervangen, virussen of een kapotte hard drive. Voor al deze problemen en meer kunt u bij ons terecht.

Desktop Reparatie

Problemen met uw computer of Mac zijn altijd vervelend! Daarom is het belangrijk dat uw computer problemen snel en vakkundig worden opgelost. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Is uw desktop te traag of werkt hij helemaal niet meer? PC Reparatie Twente zorgt dat uw desktop binnen no time (24 uur) klaar is Voor alle problemen kunt u bij ons terecht. – Trage of niet werkende computers – Problemen met Internet en E-mail – Vervangen van hardware en software

Bestanden terughalen

Indien een harde schijf kapot gaat, dan gaat men er te vaak van uit dat de data (documenten, foto's, filmpjes, enz..) verloren is, maar dat is meestal niet het geval. Pc Reparatie Twente heeft de kennis en de software in huis om hulp te bieden en uw data te recoveren. Data verloren, Per ongeluk, Door brand, Geformatteerd of een vastgelopen harde schijf, Wij kunnen uw data redden.

Laptop Schade Rapport.

Is uw laptop/computer/tablet of telefoon gevallen en wilt u eerst een schaderapport ontvangen voor de verzekering? Wij maken het schaderapport voor u in orde na eerst uitvoerig uw laptop / computer / tablet of telefoon gratis te hebben onderzocht. Voor het schaderapport vragen wij € 35.- en uiteraard worden deze kosten op uw reparatie in mindering gebracht wanneer u besluit het bij PC Reparatie Twente te laten repareren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie 074-3492708